Om oss

INTUY er leverandør av komplette audiovisuelle løsninger. Under mottoet LYD OG BILDE I ALLE ROM leverer vi alt fra videokonferanse, møteromsbooking og digital skilting, til store LED-vegger, projektorer og lydanlegg, enten det gjelder møterom, kantine, kontorfellesskap, auditorium, scene eller et idrettsstadion.

Vi har lang erfaring med både design og installasjon av høykvalitets-løsninger, som er din trygghet. Samtidig har vi alltid fokus på å gjøre våre leveranser kostnadseffektive for deg som kunde.

Intuy har medarbeidere med høy kompetanse i Stavanger, Oslo og Tromsø. Med base i disse tre byene er vi kapable til å levere landsdekkende installasjoner. Ta gjerne kontakt med oss angående ditt prosjekt!

Det naturlige valget

Intuy besitter en betydelig tyngde- og breddekompetanse, og har erfaring med videokonferanse helt tilbake til 80-tallet. Vår lange erfaring, kombinert med tidsriktig kompetanse på mange ulike områder, gjør oss til en ledende aktør du kan stole på. Du som kunde er vårt fokus, og vi jobber målrettet for å levere løsninger du lykkes med!

Bærekraft

Vi har fokus på å levere utstyr av høy kvalitet med lang levetid og gode garantiordninger. Det betyr mindre ressurser av alle slag brukt til produksjon, mindre energi til frakt og mindre avfall. Alle våre leverandører har et aktivt forhold til å skape gode og trygge arbeidsforhold for alle som jobber med produktene, fra utvinning til produksjon og til distribusjon.

Hver gang dere bruker løsninger vi har levert til å gjennomføre et møte i stedet for å reise sparer du miljøet for utslipp, og bidrar på den måten selv til økt bærekraft. Derfor er det viktig for Intuy at vi leverer løsninger som er driftssikre og enkle i bruk.